Text

http://www.msg-cyber.blogspot.com/
Welcome to MSG Cyber
Selamat Datang ke MSG Cyber

Monday, October 05, 2009

5 oct 2009

Hari ni 5 oct 2009 aku dah mendafterkan diri di Cyber Putra Collage CPC Cyberjaya. Hari ni belum belajar lagi sebab masih dalam minggu orintasi… student yang ikuti kursus ini tak ramai hanya lebih kurang 16 urang. Entahlah sekali rasa macam tak semangat je tapi bila difikir banyak kali bagus jugak… aku pun tak keje tetap… umur dah 26 sampai bila nak macam nikan? Oh ye aku ambil kursus dalam bahasa orang putih cakap Reflexology & Therapeutic Massage… tapi ni sijil je.. kalu aku nak sambung ambil Diploma palak makan masa 2 tahun… bila masa plak aku nak keje… walaupun aku ada Bachelor Park Amenity Management tapi susah nak dapat keje… aku fikir positif mungkin rezeki aku dalam bidang lain. Dan kursus yang aku amik kat UiTM dulu hanya sekadar memberi pengalaman belajar kat university… maklumlah bukan semua orang terpilih…. Apapun aku bersyukur sebab Berjaya menamatkan pengajian aku kat UiTM dulu….. Berbalik kepada kursus aku di CPC ni, aku berterima kasih kepada pihak kolej sebab sudi mengambil OKU penglihatan sebagai pelajar di tempat ni... juga tak dilupa kepada Pn Norimah yang telah berusaha selama ni untuk menjadikan bidang refleksologi sebagai kursus di IPT...

No comments:

Post a Comment

MSG-Zone

Sports - Football : Click Picture to Go Site Page

Best Red yellow
PhotobucketPhotobucket PhotobucketPhotobucket