Text

http://www.msg-cyber.blogspot.com/
Welcome to MSG Cyber
Selamat Datang ke MSG Cyber

Wednesday, June 19, 2019

Syukur Seadanya

Assalamualaikum Semua.

Kalau kita rasa hidup kita ni susah, fikirlah bahawa ada ramai lagi yang jauh lebih susah dari kita. Sentiasalah bersyukur. #SyukurSeadanya


Jika kita ada lebih bantulah pada yang kurang daripada kita. Pasti kita akan rasa bahagia. Tak percaya buatlah... Sekian Terima kasih.

Tuesday, June 18, 2019

JADI AGEN JUAL TOPUP

Assalamualaikum Semua Sahabat Pengunjung blog ini. Hari ini saya nak kongsikan salah satu syarikat yang menjalankan operasi menjual topup dan pembayaran bil. Sekarang ni mudah je nak jimat sambil tu boleh jana pendapatan sampingan.

Bayangkan kalau korang beli topup kat kedai ataupun direct melalui online banking korang pasti bayar harga penuhkan. Tapi kalu korang jadi agen korang dapat harga lebih murah. Walaupun sedikit seperti 10 sen 20 sen ianya tetap bernilai.

Kini korang boleh topup melalui app yang di sediakan oleh pihak syarikat.. Nak tambah modal pun dah semakin mudah dan pantas dengan kaedah AUTOCREDIT.. Mudahkan.. Siapa berminat bolehlah hubungi saya ke no 0104530010 melalui whatsapp mahupun telegram. Saya akan ajar step by step. InShaAllah..

Topup-topup yang telah disediakan oleh syarikat Angkat Topup..








Friday, June 14, 2019

PERMOHONAN SCHOLARSHIP / BIASISWA 2019

Assalamualaikum Semua. Hari ini saya hendak kongsikan maklumat mengenai scholarship atau Biasiswa dari Olive House. Kepada mereka yang memerlukan biasiswa ini bolehlah mohon segera.

Tarikh Tutup Permohonan Pada 17 Julai 2019.




Untuk permohonan boleh ke Website Rasmi disini : 👇👇👇




Mohon sebarkan sekali lagi kepada sanak2 saudara

Sekian TERIMA KASIH

Sports - Football : Click Picture to Go Site Page

Best Red yellow
PhotobucketPhotobucket PhotobucketPhotobucket