Text

http://www.msg-cyber.blogspot.com/
Welcome to MSG Cyber
Selamat Datang ke MSG Cyber

Sunday, November 06, 2011

Hadiah Terbaik

Assalamualaikum Semua :)

Anda pening, anda runsing tak tahu nak bagi hadiah apa pada orang tersayang? kalau nak tahu hadiah apa yang patut anda kasi kepada mereka, anda teruskan baca entri ini. Semoga senarai yang diberikan mampu mengilhamkan pada diri anda hadiah apa yang hendak diberikan kepada yang tersayang.. Selamat mencuba... hehe

Hadiah Terbaik
Sumber Gambar: Google je
Hadiah terbaik untuk seorang sahabat adalah doa.
Hadiah terbaik untuk seorang musuh adalah kemaafan.
Hadiah terbaik untuk seorang guru adalah kejayaan.
Hadiah terbaik untuk murid adalah tauladan.
Hadiah terbaik untuk sebuah kehidupan adalah kasih sayang.
Hadiah terbaik untuk sebuah kematian adalah al-Fatihah.
Hadiah terbaik untuk ibubapa adalah kebaktian.
Hadiah terbaik untuk isteri adalah penghargaan.
Hadiah terbaik untuk suami adalah kesetiaan.
Hadiah terbaik untuk anak adalah pendidikan.
Hadiah terbaik untuk diri sendiri adalah kejujuran.
Hadiah terbaik untuk Rasulullah s.a.w. adalah selawat.
Hadiah terbaik untuk Allah s.w.t. adalah ketaqwaan.
HADIAH yang terbaik untuk semua ialah... ::SENYUMAN:: (^_^)  

17 comments:

  1. @Cik Nurul Terbaikkan hehehe :) senyum pun free je...

    ReplyDelete
  2. mintak nak share ni.. ^_^

    p/s : penuh sgt blog ni.tu lmbat loading..hehe just pandangn sy naa... ^_^

    ReplyDelete
  3. @Ckin Kembaq Silakan... TQ sbb respon. tapi mcm mane nak kasi cepat loading ye? nak dibuang sayang... hehehe :)

    ReplyDelete
  4. nak tak nak kena jugak buang yang dirasakan kurang penting..hehe sy dulu pun syg nak buang,tp skang lagi lega sbb tak berat dah blog..yang penting isi kandungan blog,bukan hiasan sangat..kalu nak lagi best tnpa hiasan yang banyak2,cukuplah dengan menghias template dengan kreativiti sendiri.insyaAllah tak perlu nak hias banyak2 dah..hehe ^_^

    ReplyDelete
  5. @Ckin Kembaq Sebenarnya ni pun dah abis buang.. sebelum ni lagilah banyak.. lagipun saya rasa semuanya macam penting je... tak tahu nak buang yang mana lagi... ada pape pandangan or pendapat?

    ReplyDelete
  6. gini,
    1. cuba buat list.
    2.then tengok,mana yang betul2 penting and perlu ada pada blog
    3. kalu benda yang betul2 penting tu patut disiarkan pada pengunjung and tuan blog,maka kekalkan.
    4. kalu rasa benda tu tak penting sangat, cpat2 delete. (sebab nanti akan rasa syang.hehe)

    p/s : utamakan yang utama.kalu blog berat,kang nt orang tak mau mai singgah dah...kan rugi.hehe

    lagipun pengunjung dah kenal ngan blog ni and tuan blog.so,tak da apa yg perlu dirisaukan naa.. ^_^

    ReplyDelete
  7. @Ckin Kembaq Ok sy akan buat mana yg termampu... terima kasih di atas pandangan Cik Ckin... sy amat hargainya... :)

    ReplyDelete
  8. Do your best naa.. ^_^

    p/s : ur most welcome..

    ReplyDelete
  9. @Ckin Kembaq Dah banyak bunag tapi masih lmbt jugak...

    ReplyDelete
  10. da ringan sikit..hehe nt bila agak2 gram lagi, buanglah lagi naa..hehe ^_^

    ReplyDelete
  11. @Ckin Kembaq ok... nanti delete semuanya... ringan terus jadinya...

    ReplyDelete
  12. huish..jangan delete smua..hehe kang nyesal pulak t..hehe

    ataupun kena buat banyak page g ni..contoh untuk friend page lain..n so on.. ^_^

    ReplyDelete
  13. @Ckin Kembaq sy ni bukanya pandai sgt pun... ni pun main redah je.. asalkan message dapat dikongsi.... :)

    ReplyDelete
  14. Haa..kalu gitu, boleh la jugak nak guna tmplate mcm yang sy gunakan skang ni...bg sy ringan je.. ^_^ sy suka yg simple2 je..wpun suka pada yang blog yang ada fungsi advance,tp sy lebih memilih yang gini..

    dulu sy guna bacground hitam.tp skang da tukar..sbb berpinar mata org nak baca tmsuk sy sendiri.hehe dlm mendlmi dunia blog ni jugak,sy cuba nak senangkand diri sy n sahabat2 yang datang berkunjung...tu je..hehe maka, terhasillah blog mcam ni...ringkas.. ^_^

    ReplyDelete
  15. @Ckin Kembaq kalau nak ikutkan inilah background yg paling simple... hehehe entahlah... walau bagaimanapun sy masih kena banyak belajar lagi... huhuhu

    ReplyDelete
  16. it's okay then..slow3 naa..yang penting kita tau apa yang kita nak.. ^_^

    ReplyDelete

MSG-Zone

Sports - Football : Click Picture to Go Site Page

Best Red yellow
PhotobucketPhotobucket PhotobucketPhotobucket